vineri, 28 octombrie 2011

Cartofi Frantuzesti


Ingrediente:
1 kg. cartofi
250 gr. cascaval
4 oua
150 gr. unt
1 1/2 pahar smantana
200 gr. sunca slaba
sare, piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii in coaja, se curata, se lasa sa se raceasca si se taie felii.De regula pentru reteta aceasta ouale se fierb tari dar eu le-am batut. Sunca se taie fasii mai grosute si dupa aia cubulete. Se unge cu unt un vas de sticla incasabil, se aseaza un rand de felii de cartofi, se pudreaza cu un praf de sare, piper, se pune un rand de sunca cubulete, cascaval razuit, iar peste ele turnam ouale batute si smantana si se repata randurile. 
 Se introduce vasul in cuptor sa se rumeneasca cartofii. Se servesc fierbinti.



  





POFTA BUNA!!!!!
                 PUPICI:X

2 comentarii:

  1. Ce bine arata.Gustosi trebuie sa fie,nu-i asa?Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar au fost nemaipomeniti de gustosi!!!Pupici si din partea noastra

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...