marți, 4 octombrie 2011

Oua cu bacon




Ingrediente:

6-8 oua
12 felii bacon, pateu
maioneza, smantana,sare,piper,verdeata pentru decor sau oregano

Mod de preparare:

Ouale se fierb tari timp de 10 min.Se trec prin apa rece si se decojesc.Le taiem in doua. Feliile de bacon le trecem prin uleiul incins dar nu le prajim prea tare pentru ce se strang.Le punem pe un servetel pentru a se scurge surplusul de ulei.Galbenusul de ou cu pateul, sarea si piperul le amestecam bine pana devine o pasta iar cu aceasta pasta umplem jumatatile de albus, dupa care infasuram fiecare jumatate cu cate i felie de bacon.
             Intre timp preparam maioneza: un galbenus de ou cu o lingurita de mustar se freaca bine dupa care picuram putin cate putin, ulei si amestecam continuu, in functie de cata maioneza dorim.Cand este gata maioneza adaugam 3-6 linguri de smantana. Condimentam sosul de maioneza cu sare si piper dupa gust. Dupa ce asezam ouale pe un platou turnam sosul de maioneza paeste ele si presaram putin oregano.









POFTA BUNA!!!!!

                           PUPICI:X

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...