duminică, 9 octombrie 2011

Rulada de carne




          E duminica! E timpul sa sarbatorim alaturi de cei dragi! Deci ca atare,am pregatit un meniu nu atat de sofisticat pe cat de gustos si savuros.

          Ingrediente:   
 felii de pulpa de porc  -(ca pt. snitel) 2-3-4
 carnati de porc  -  cate felii de pulpa avem
 sare, piper,oregano, cateva frunze de menta,



Mod de preparare:

      Feliile de carne se spala, se sterge si se bate. Se sareaza si se piperaza. Se aseaza deasupra carnatul. Se ruleaza carnea si se leaga cu ata.





  Deasupra presaram  oregano si frunzulitele de menta, stropim un pic de ulei si introducem vasul la cuptor. Intre timp cu o lingura stropim bucatile de carne cu uleiul din vas.Catre final daca dorim putem adauga un pic de vin rosu.




POFTA BUNA!!!!!
                        PUPICI:X

2 comentarii:

  1. Arata super si sunt sigura ca este foarte gustoasa. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi,intradevar este deosebita.Pupici:x

    RăspundețiȘtergere