miercuri, 5 octombrie 2011

Sarbatoarea castanelor


Sarbatoarea Castanelor, de altfel unica in Romania.Avand un primar nou  si tanar cum de altfel toti invitatii prezent la eveniment au tinut sa precizeze,Sarbatoarea Castanelor de anul acesta a fost deosebita de celelalte editii. Vreau sa redau din spusele primarului CATALIN CHERECHES:
               ;Am pus suflet in organizarea editiei din acest an a Sarbatorii Castanelor pe care doresc sa o dezvoltam urmand priincipiile traditiei si artei, culturii si elegantei. Poate pentru prima data in istoria sarbatorii am incercat sa tinem cont de dorintele tuturor baimarenilor.Am gandit programul in asa fel incat sa putem multumi fiecare cetatean in parte, de la tineri carora trebuie sa le insuflam iubirea fata de frumos si pana la seniorii care merita aprecierea si atentia noastra" 
           Si a reusit.Evenimentul s-a impartit in doua locatii.In centrul nou( zona bancilor) erau amplasate tarabele (castane,mici,frigarui,bere.....),scena mare pentru concertele nocturne unde a fost o avalansa de STARURI:North Way, Anna Lesko, Stefan Banica Jr,Holograf .Prezentatori Razvan si Dani ;Alex Velea,Mandinga, Sistem, Voltaj. Prezentator MIHAELA RADULESCU.   ;Andreea Banica, Fly Project, Directia 5,Loredana.
              Iar in centrul vechi( centrul istoric) a  fost amplasata scena pe care s-a cantat muzica folk,muzica populara - un regal folcloric:Aurel Tamas,Nicolae Furdui Iancu,Florentina si Petre Giurgi, Dumitru Farcas,Ileana Bumbar,Titus Perse.....

                                               Nu sunt eu in poza.....dar oricum sunt frumosi.....        O mica parte din poze v-am prezentat,pentru ca daca era dupa mine  ajungeam sa prezint   un serial, atatea poze aveam ( hi,hi....)
     


              La final va prezint superbul foc de artificii ...ce am reusit sa imortilizez bineinteles.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu