marți, 1 noiembrie 2011

Rulada de pui in manta de bacon








Ingrediente:
2 morcovi mari
1 ceapa,1 catel de usturoi
1 gogosar verde
1 lingurita zahar si 1 lingurita mustar
3 linguri zeama de lamaie
1 lingura ulei de masline
sare, piper
4 fileuri de pui
8 felii bacon
4-8 frunzulite salvie
8-10 rosii cherry

Mod de preparare:

Se rad morcovii si ceapa.Se toaca usturoiul. Gogosarul se taie rondele. Ingredientele pregatite se amesteca intr-un castron cu zahar, mustar, 1 lingura suc de lamaie si ulei de masline; se sareaza si se pipereaza.







Se incinge cuptorul la 200 grade, se stropesc feliile de carne cu 2 linguri suc de lamaie si se pipereaza. Pe fiecare file se aseaza cate 2 frunze de salvie si se infasoara in 2 felii de bacon.

 Legumele marinate se aseaza intr-o forma termorezistenta; deasupra se aseaza carnea si se coace la cuptor cca. 20 min. Apoi pe langa pui se aseaza rosiile cherry. Se pipereaza si se mai coace la cuptor cca. 5-10 min.
Se poate servi alaturi de cartofi la cuptor!!






Pofta buna!!!!!

                 Pupici:x

4 comentarii:

  1. Intradevar, este un adevarat rasfat, merita de incercat!!!!Pupici:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata super delicios!!vleau si euuuu......!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Data viitoare o sa-ti oprim o portie......Pupici:x

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...