luni, 26 decembrie 2011

Craciunul 2011 - Baia-Mare


"Votul s-a încheiat. Potrivit cititorilor adevarul.ro, Baia Mare este cel mai frumos oraş împodobit de sărbători. Baia Mare, Braşovul şi Sibiul au fost cele mai votate de cititori, însă oraşul nostru conduce de departe în acest top, fiind ales de 20,96% dintre votanţi. Braşovul s-a situat pe poziţia a doua cu 15,23%, iar Sibiul pe trei cu 7,95%.
  Potrivit reprezentanţilor Primăriei Baia Mare numărul ornamentelor montante prin municipiu a crescut de aproximativ patru ori faţă de anii precedenţi. Astfel, peste 40 de kilometri de drum au fost iluminaţi ornamental, pentru care Primăria a alocat un buget de 900.000 de lei. În aceşti bani este inclusă şi amenajarea bradului din Piaţa Revoluţiei, care a fost acoperit de 40.000 de leduri.  „Niciodată nu am avut atât de multe becuri de Crăciun. Sunt peste cinci străzi noi pe care s-au pus lumini ornamentale. Mai mult, în acest an au fost împodobite şi mai multe părculeţe, iar în unele sensuri giratorii s-au montat nişte reni din lumini. Suma alocată pentru iluminatul din acest an a fost stabilită în bugetul local, iar în cei 900.000 de lei este inclus şi bradul din Piaţa Revoluţiei", a explicat Vasile Barbul, citymanagerul municipiului Baia Mare. "
Mi-au venit  in minte zeci de fraze cu care sa incep postarea, dar pur si simplu cel mai potrivit mi s-a parut  urarea Primarului nostru Catalin Chereches:"
   E vremea cand in camine se aprinde focul ospitalitatii, iar in inimi flacara bunavointei. E vremea sa ne deschidem portile sufletului si sa primim un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in noptile magice de Craciun si Anul Nou.
  E vremea sa ne primim cu dragoste colindatorii, sa daruim, sa iertam, sa iubim si sa ne bucuram."In timp ce asteptam sa se aprinda beculetele de pe brad, Andrada impreuna cu prietena ei Andreea se incalzeau...la Patinoar!!!!   Si in sfarsit s-au aprins....!!!

Va doresc Sarbatori Fericite si un An Nou imbelsugat si fericit!!!!!!!

10 comentarii:

 1. Sarbatori fericite si binecuvantate iti doresc.Te pup cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sarbatori minunate in continuare! Din cate vad ati avut o seara de vis! Te pup

  RăspundețiȘtergere
 3. Sarbatori fericite si un 2012 plin de realizari si impliniri!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sarbatori minunate in continuare! Pupicei!

  RăspundețiȘtergere
 5. DiaMar. Sarbatori fericite!!Pupici:x

  Antonia. Sarbatori fericite!!!Pupici:x

  Hapleablog. Un An Nou cu multe impliniri!!!!!

  Adela. Sarbatori fericite alaturi de familie!!!Pupici:x

  RăspundețiȘtergere
 6. Sarbatori fericite in continuare. Pup cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 7. mersi mult pentru urari,sarbatori fericite si binecuvantate iti doresc

  RăspundețiȘtergere
 8. La multi ani si un 2012 plin de bucurii si fericire.

  RăspundețiȘtergere
 9. E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 10. Sara;Miki. La multi ani!

  Yaya6. La multi ani!

  Micul. Un An Nou fericit!

  Alexandrina. La multi ani!

  RăspundețiȘtergere