joi, 5 ianuarie 2012

Cocteil cu fructe de mare


    Intamplator intr-o zi, rasfoind revista"Femeia de azi" am gasit un pliant cu "Retete de sarbatoare" care efectiv m-a cucerit. Si mai ales dupa atatea mancaruri cu carne, pline cu sute de calorii, acestea pot sa spun ca sunt binevenite.
    Pentru inceput, am preparat o reteta foarte simpla dar super de usoara si gustoasa, sper sa va placa daca doriti sa o incercati....

 Avem nevoie de:

 2 mere potrivite
1 morcov, 1 castravete, 1 ardei rosu
1 lamaie
1 ceapa mica
3-6 batonase de surimi
ulei de masline, un praf de sare
Pentru decor: cateva icre negre si sau somon.

Mod de preparare:
Curatam merele ,le taiem cubulete si le stropim cu zeama de lamaie. Separat taiem(tot cubulete) castravetele, morcovul,ceapa(poate fi si mai putin) si batonasele de surimi.


Toate aceste ingrediente le repartizam in straturi, in pahare de sampanie. Le acoperim cu un sos pregatit din ulei de masline amestecat cu zeama de lamaie si un praf de sare. Se serveste cu fasii de somon sau  icre negre.




    PUPICI:X

8 comentarii:

  1. O portie mica-mare si pentru mine... eu sint innebunita dupa fructele de mare, as minca non stop daca nu ar costa asa mult... Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. DiaMar. Ma bucur ca iti place.Pupici:x

    Daniela. Reteta asta chiar e foarte ieftina, in sensul ca necesita cantitati mici pt. a o prepara.Pana un alta poti sa servesti de la noi o portie.Pupici:x

    RăspundețiȘtergere
  3. O mancare usoara si plina de vitamine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Teo. Mersi frumos.

    Hapleablog. Intradevar, corespunde descrierii tale.

    RăspundețiȘtergere