marți, 10 aprilie 2012

Salata de spanac cu leurda

       Pentru ca toate pietele abunda de verdeturi, adevaratele binecuvantari ale naturii, nu se putea sa nu profitam de ele! Sunt o adevarata binecuvantare asupra organismului si implicit a sanatatii!  

Pentru aceasta reteta avem nevoie de: 
200g spanac
60g leurda
1 legatura ridichi
4 rosii cherry
2 legaturi ceapa verde
3-4 oua fierte tari
3 linguri de otet de vin alb
6 linguri ulei de masline
sare, piper

 Mod de preparare:

Se toaca spanacul si leurda.Taiem felii ridichile si rosiile. Toate ingredientele se amestecam intr-un castron .
Se decojesc ouale fierte, se taie sferturi pe lung si se repartizeaza pe salata. Deasuprapresaram ceapa taiata rondele.
Otetul se amesteca cu sarea si piperul;se inglobeaza uleiul, batand cu telul.
Dressingul se toarna pe salata.

            

3 comentarii:

  1. Ce salata super buna! Ador spanacul...mmmm! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place, am facut si eu ceva asemanator! Pupici si sarbatori fericite!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Paste fericit si plin de bucurii iti doresc.
      te pup cu drag.

      Ștergere