joi, 28 iunie 2012

Ceafa fragezita!

E vremea gratarelor incinse!!!!
Daca iesim la iarba verde, nu inseamna ca suntem condamnati sa servim doar sandvisuri facute in graba! Putem sa pregatim si gratare delicioase, alaturi de cei dragi!

Ingrediente:
4 bucati de ceafa de porc
500ml bere
o lamaie
o lingura boia, sare, piper

Mod de preparare:
Intr-un vas turnam berea  si adaugam lamaia taiata felii, precum si boiaua, sarea si piperul. Se pune carnea in acest amestec si se lasa  la rece pentru 30 de minute ca sa se marineze.
Carnea bine stearsa de marinata in care a stat, se pune pe gratarul incins ( eu pana una alta am folosit gratarul pentru aragaz), pe care il ungem cu grasime de orice fel. Bucatile de carne se intorc destul de des pe gratar, iar cand s-au rumenit  se scot de pe gratar.
Ceafa fragezita o puteti servi alaturi de orice garnitura doriti, dar obligatoriu alaturi de o bere rece!!!!!! 








Sursa: Revista Libertatea pentru femei
Pofta buna!!!

10 comentarii:

  1. E buna la gratar, in aer liber...Merge!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super faina ideea, cred ca e si delicioasa! O sa incerc si eu sa fac! Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare apetisant! Numai bunatati in ultima vreme!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce apetisant arata!!!
    Grozava ideea pentru un picnic.Abia astept.
    Seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta ideea, arata tare apetisant!

    RăspundețiȘtergere