luni, 30 iulie 2012

Supa din carne de vita




Ingrediente:
1 1/2 kg rasol cu os cu maduva
1 ceapa
1 morcov
1 patrunjel 
sare
2 1/2 l apa


Mod de preparare:
Se pune rasolul sa fiarba cu apa rece, la foc mic. Cand a facut spuma, se curata cu lingura cu gauri. 
Se adauga ceapa, morcovul si patrunjelul curatate si spalate. Sarea se pune dupa jumatate  ora de fierbre.
Se fierbe cu focul mic cca. 3 ore.
Cand este fiarta carnea, se scoate rasolul, se pune pe farfurie la cald. Supa se serveste cu galuste de gris, cu taietei sau zdrente. Rasolul se sreveste cu cartofi fierti si cu mujdei, sau cu un sos pentru carne.



Pofta buna!!!

14 comentarii:

  1. Off.. de mult n-am mai facut o ciorbita de vita.. Mi-ai facut pofta cu bunatatea asta!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. De mult nu am mai mancat o supa,trebuie sa iau masuri.Supa ta arata foarte bine.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi ne-am obisnuit sa consumam cam des supa,ciorba!!Multumesc pentru apreciere:)!!!!Pupici

      Ștergere