luni, 24 septembrie 2012

Chec spornic




Ingrediente:
6 oua
200 g unt
400 g zahar
500 g faina
1 cana cu lapte caldut
1 praf de copt
1 praf de vanilie
2 linguri cacao

Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul si zaharul vaniliat pana rezulta o spuma; dupa care adaugam galbenusurile pe rand, faina cu praful de copt, laptele si albusurile batute spuma.
La un sfert din compozitie se adauga cele 2 linguri cu cacao.
Se toarna intai compozitia galbena in doua forme unse si tapetate cu faina, apoi cea cu cacao.
Se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit si se pudreaza cu zahar pudra.



Pofta buna!!!

8 comentarii:

  1. Checul tau merge perfect langa al meu cappucino ce mi l-am pregatit.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu o bucata de chec dintr-asta!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pofta am,dar n-am chec.Ce-i de facut?Stiu,vin fuguta la tine.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. :a cat de bun e, cat de spornic crezi ca este?

    RăspundețiȘtergere
  5. Un chec este bine venit si la noi oricand!!!!

    RăspundețiȘtergere