joi, 27 septembrie 2012

Rulada de porc cu prune







Ingrediente:

1,2 kg carne de porc (muschi)
400 g prune
4 mere
1 pahar supa
1 pahar smantana dulce
4 linguri unt
1 lingura amidon
 sare , piper


Mod de preparare:
Prunele se spala, se oparesc, apoi se inlatura samburii.
Carnea de porc se taie pe jumatate si se bate cu ciocanul pentru snitele, astfel incat sa fie de 1 cm grosime.Se adauga sare si piper.
Bucatile de carne se captusesc cu prune si felii de mere, se ruleaza cu grija si se leaga cu o sforicica sau cu scobitori.
Rulourile se rumenesc in tigaie, apoi se toarna supa si se inabusa.
Cand rulourile sunt gata, se scot din tigaie, iar sosul ramas se adauga smantana dulce amestecata bine cu amidon. Se lasa sa fiarba cateva minute.
Inainte de servire se inlatura sfoara de pe rulou, se taie in felii, se pune pe un platou si se adauga sosul.






Pofta buna!!!

6 comentarii:

  1. In ultima luna am facut de doua ori rulada cu prune !! E un deliciu !!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mancat niciodata... dar arata delicios!!!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata f.f.bine!!!Cu prune nu am incercat,am notat reteta!!! hugs

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat aceasta combinatie, dar ma tenteaza.Arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mancat niciodata, dar cred ca are un gust deosebit.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...