sâmbătă, 13 octombrie 2012

Omleta cu zucchini




Ingrediente:

1 zucchini fraged
1 morcov mic
4 oua
4 linguri smantana
2 linguri cascaval  ras
1 lingura unt
patrunjel verde pentru decor
sare, piper


Mod de preparare:
Dovlecelul se spala, se taie felii subtiri si se caleste usor in unt. Scoatem feliile de dovlecei deoparte, iar in locul lor calim feliile subtiri de morcov pana se inmoaie, dupa care le scoatem din tigaie.
Asezam feliile de dovlecel si de morcovi intr-o forma termorezistenta unsa generos cu unt. Separat, batem ouale cu smantana, cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Turnam amestecul peste feliile de legume sotate.
Introducem forma in cuptorul bine incins cca. 15 minute, la foc mare, pana se incheaga si capata aspect de omleta. 
Se serveste calda , decorata cu frunze de patrunjel.





Pofta buna!!!

8 comentarii:

  1. Mmm.. ce bunatate!!! Tare mult imi plac omletele..
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt fac oua dar o mleta mananc intodeauna cu pofta! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Delicioasa! Imi plac tare mult omletele cu legume. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Cafea am baut si daca mai primesc si o portie din bunatatea asta o sa am o zi perfecta ;) hugs!

    RăspundețiȘtergere