marți, 18 decembrie 2012

Fursecuri cu fructe de padure



Ingrediente:
350g fructe de padure
2 oua
150g zahar
200g zahar brun
200g unt
450g faina
un plic praf de copt
un praf de sare
o fiola subtrire esenta de vanilie

Mod de preparare:

Intr-un vas se mixeaza ouala adaugand putin cate putin zaharul alb,zaharul brun,sarea si vanilia.Faina se amesteca cu praful de copt iar apoi se cerne,iar untul se topeste.
Untul topit de toarna peste amestecul de zahar si oua,se pune si faina si se lucreaza cu mana.Se adauga si fructele de padure decongelate si scurse si se continua lucrul cu mana pentru ca fructele sa fie bine repartizate in tot aluatul.
Aluatul se aduna intr-o bila care se inveleste in folie alimentar si se da la rece pentru o ora.
Apoi,din aluat,se iau mici bucati cu o lingura,se aplatizeaza intre palme si se pun fursecurile in tava de copt tapetata cu hartie,lasand spatiu intre fursecuri.Se dau la cuptor pentru 10-15 minute.
 Pofta buna!!!
 Revista: Libertatea pentru Femei

7 comentarii:


  1. Se ve irresistible me encanta,abrazos y abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Delicioase!!! Fur cateva pentru micul dejun!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm, ce bine miroase aici la tine! Trebuie sa fie tare bune cu fructe de padure!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe astia i-am ochit si eu in revista, trebuie sai fac ;-)

    RăspundețiȘtergere