marți, 8 ianuarie 2013

Pulpa de porc cu ciuperci

Ingrediente:
o bucata pulpa porc fara os, cca 2 kg
1/2 ciuperci proaspete
2 cepe
1 lingura ulei
1 lingura cimbru
2 oua
sare, piper
Pentru tava:
2 linguri ulei
100 ml vin sec

Mod de preparare:
Carnea se spala si se sterge cu servetele de hartie. Apoi se presara cu sare si piper si eventual, se taie astfel incat sa se obtina o foaie de carne cat sa poata fi rulata.
Ciupercile se spala bine si se taie marunt. Ceapa se taie cat mai mic si se pune sa se caleasca in ulei. Dupa ce a devenit aurie, se adauga ciupercile si se lasa impreuna sa se caleasca si sa fiarba in sucul propriu pe care si-l vor lasa ciupercile. Apoi se lasa sa se  raceasca si se amesteca cu ouale batute bine, ca pentru omleta.
Pe foaia de carne se pun ciupercile, se ruleaza carnea si se leaga cu ata speciala de gatit. Se presara cu sare, piper si cimbru si se pune rulada in tava. Se toarna uleiul si vinul si se da la cuptor pentru doua ore.




Pofta buna!!!

3 comentarii:

  1. Multumesc mult de urari! Am lipsit vreo 2 luni si ceva de pe blog. Nu am putut gati nimic. Sunt insarcinata si mirosurile ma terminau. Acum mi-am revenit si ''am revenit'' in forta :)).
    Te pup si iti doresc un an nou fericit plin de realizari si impliniri!

    Pulpa de porc arata senzational!

    RăspundețiȘtergere