duminică, 9 iunie 2013

Dulceata de capsuni






Ingrediente:
1 kg capsuni
700-800 g zahar
zeama de la o lamaie

Mod de preparare:

  Se spala capsunile puse intr-o strecuratoare sub jet de apa la robinet, apoi se pun in vasul in care preparam dulceata,zaharul si capsunile. 
  Lasam pana a doua zi capsunile ca sa lase zeama, apoi punem vasul pe foc mai mare si se fierbe cu zeama de lamaie pana ce se leaga ca orice dulceata. 











7 comentarii:

  1. O bunatate de dulceata!Si super parfumata!
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Kocham truskawki! Twój dżem wygląda bardzo smakowicie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine arata! Mie imi place enorm sa vad capsunile intregi, exact asa ii iese si mamei mele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cui nu-i place dulceata de capsuni? :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. O bunatate de dulceata si aromata. Pup Maria!

    RăspundețiȘtergere